„Hol a szerénység, Katy Perry?” Az énekesnő közelmúltbeli outingja heves viták tárgya lett

A showbiznisz őt is elkényeztette! 😳👎 Katy Perry elfelejtett felöltözni, és fekete fehérneműben és egy hálós anyagdarabban jelent meg! 🫣🤤 Az amerikai énekesnő provokatív megjelenése mindenkit szóhoz sem jutott! 🤐😵‍💫 A rajongók legszívesebben nem látnák ezt! 😬 Nézd meg a sztár egyik legpikánsabb megjelenését ebben a cikkben! 👇

Valószínűleg mindannyian ismeritek ezt a világhírű, sikeres és toronymagas amerikai popénekesnőt, akit hihetetlen tehetsége, gyönyörű hangja és befolyása pótolhatatlanná tett a zeneiparban. Slágerei azonnal a slágerlisták élén szerepelnek, és világszerte széles körben hallgatják.

A zenei sztár megjelenése azonban Perry egyik legnehezebb időszakában rosszabbra fordult. Sikertelen magánélete megviselte, és felszedett néhány kilót, ami meglepetésként érte rajongóit és támogatóit.

Az utóbbi időben azonban Perry sokat fogyott, és nemrég mutatta meg jelentősen karcsúbb alakját. Egy hálós ruhában jelent meg, amely felfedte fekete fehérneműjét. Az ott lévők zavartan lehunyták a szemüket, amint meglátták a felháborító ruháját.

Egyesek gyorsan azt tanácsolták neki, hogy keressen új stylistot, míg a többiek nem hagyták ki a lehetőséget, és kritizálták a sikertelen, a fantáziának teret nem engedő öltözékét. Legutóbbi kiruccanása senkit sem hagyott hidegen, és reakciókat váltott ki.

Ami drasztikus fogyását illeti, egyesek hitetlenkedve mutatják, és azt állítják, hogy a zenei legenda „illegális” módon fogyott, és tablettákat szedett. Egy dolog azonban továbbra is egyértelmű: visszanyerte korábbi testalkatát és stílusát.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO