A házaspár radikális átalakítást ad pusztuló egyszobás lakásuknak, és mindenki várakozását felülmúlja.

A szomszédok a régi 2️⃣1️⃣ négyzetméteres lakásunkat „szemétdombnak” nevezték, amíg a férjemmel fel nem újítottuk, és szóhoz sem jutottak! 🤩👏 Abban a pillanatban, ahogy megmutattuk a felújítás után, visszakérdezték a szavaikat! 😉😁 Internetsztárok lettünk, miután megosztottuk az előtte-utána fotókat, amiket ebben a cikkben találsz! 👇

Mindenki gúnyolódott a házastársakon, amikor kinyitották a lakásuk ajtaját, amelynek alapterülete nem volt több 21 négyzetméternél. Eleinte nevetést váltott ki a szomszédok körében, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy az új tulajdonosok hogyan fognak beköltözni és ott élni. A házaspárnak azonban más tervei voltak.

Mivel a lakás teljesen „csupasznak” tűnt, omladozó falakkal, javítások és szükségletek nélkül, nem volt más választásuk, mint azonnal hozzálátni a felújításhoz. Az eredeti állapota sok kívánnivalót hagyott maga után, és szó szerint lehetetlen volt ott élni. Így hát nem vesztegették az időt, és nekiláttak.

Mivel a folyosó mindössze 7 négyzetméteres volt, úgy döntöttek, hogy ott is „megcsinálnak” egy konyhát. A falakhoz a klasszikus fehéret választották, a mennyezetet pedig a szürke és a zöld árnyalataira festették. A padlóhoz egy szabványos laminált padlót választottak. A bejárati ajtóval szemben egy tárolórendszert helyeztek el, amelyben egy mosógépet helyeztek el.

A háztartási záródástól balra szintén egy gardróbszekrény látható. Fehér konyhabútort választottak, amely tökéletesen illeszkedik az általános dekorációhoz. A hűtőszekrény kicsi, és az alsó magasságok mögött rejtőzik. Felette egy mikrohullámú sütő jelent meg. A fal mellett egy kis étkezőcsoport található.

Ami a hálószobát illeti, egy nagy franciaágy van benne narancssárga kárpitozással. Az ágy emelőmechanizmussal is rendelkezik, amelynek köszönhetően némi extra tárolóhelyet kínál. Az ágytól balra narancssárga ívek vannak egy tükörrel, amelyek különleges hatást keltenek.

A fürdőszobába kétféle csempét és kétféle festéket választottunk. Úgy tűnik, hogy ez itt a lehető legjobb megoldás. A fekete kontrasztos részletek itt csak akcentusok. Emellett a hagyományos kád helyett zuhanyzó mellett döntöttek.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO