„Macskanő akkor és most!” Így nézett ki Jocelyn Wildenstein a plasztikai műtéti katasztrófa előtt.

Az emberek Macskanőként ismerik, de csak kevesen látták őt az átalakulás előtt! 🧐🤫 Ezt tette a számtalan plasztikai műtét Jocelyn Wildensteinnel! 😲😬 Akkor angyali szépség, most szörnyetegszerű teremtmény! 😱🤮 Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt megnézed a cikkben szereplő archív fotóit! 👇

Amikor azt halljuk, hogy „macskanő”, először egy vonzó külsejű és vonzó rajzfilm- vagy filmszereplő jut eszünkbe. Mai cikkünk azonban egy olyan nőről szól, aki szintén ezt a becenevet kapta. Íme Jocelyn Wildenstein, aki 1940-ben született Svájcban.

Jocelynnek szerencséje volt, hogy keresztezte az útját egy sikeres férfi, aki a filmiparban dolgozott. A férfi hamarosan bemutatta őt számos híres embernek ezen a területen, és ő maga is belevetette magát a csillogás és a glamour világába. Egyszer azt kívánta, hogy változtasson valamit a külsején.

Minden egy közönséges fogszabályzóval kezdődött, ami hihetetlen átalakulásának kezdetét jelentette, Számos plasztikai beavatkozáson esett át, és hamarosan megállíthatatlanná vált, aminek következtében Jocelyn teljesen felismerhetetlenné vált.

Később tett egy kísérletet arra, hogy mindent helyrehozzon, ám ez már meghaladta a lehetőséget. Most, ennyi év után bevallja, hülye volt, hogy visszafordíthatatlanul elrontotta a külsejét. Miután régi archív fotóit megosztották, egyetlenegyet sem hagytak közömbösnek.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO