„Hogy engedhette Affleck, hogy ezt viselje?” Minden szem Jennifer Lopezre szegeződött, amint megjelent egy divatbemutatón.

Lopez ismét átlépett minden határt és többet mutatott, mint amire mindenki számított! 🔥😯 Mélyen kivágott ruhája hatalmas feltűnést keltett a rajongók körében! 😮🤭 Nézd meg az egyik legtöbbet emlegetett megjelenését ebben a cikkben! 👇👇👇

J. Lopez egy nemrégiben tartott eseményre egy meglehetősen merész és feltárulkozó megjelenést részesített előnyben. Ez azonban nem volt meglepő, tekintve a showbiznisz sztárjának merész stílusát és azt, hogy még mindig tökéletes alakkal rendelkezik.

A párizsi divathéten szó szerint mindenki fejét elcsavarta zöld, mélyen kivágott ruhájában. A virágos rész és a kiegészítők tökéletes kiegészítői voltak pompás megjelenésének. Hűséges rajongói csodálatán kívül a legtöbb netezőt meglepte.

Néhányan megemlítették a szeme alatti táskákat, azt állítva, hogy sokkal idősebbnek tűnt. Mások nem hagyták ki az alkalmat, hogy kifejezzék elégedetlenségüket a ruhaválasztásával kapcsolatban, hozzátéve, hogy ideje lenne már abbahagynia az ilyen feltáró ruhák viselését.

Ez azonban nem tagadja azt a tényt, hogy ő mindenesetre fantasztikusan nézett ki, és bármelyik ott jelenlévő sztárt le tudta volna győzni. Ő az, aki újraértelmezi az öregedést, és nem tervezi, hogy megöregszik. Lopez sosem szűnik meg lenyűgözni a rajongókat merész megjelenésével.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Page Six (@pagesix)

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO