Szürke szemű csoda: Thylane megállíthatatlan útja a gyermeksztártól a modellszenzációig

„A szépsége nem evilági” 😍❤️‍🔥 Ismerd meg a lányt, akinek igéző szürke szemei és göndör haja van, és aki már 10 évesen meghódította a világot! 😮😳 A kritikusokkal dacolva szárnyalt a modellkedésben és a színészetben 🔥🥰 Most nézd meg lenyűgöző visszatérését a divatban 💥❤️ Ismerd meg szépségének, tehetségének és rugalmasságának történetét az alábbi cikkben! 👇

Minden gyermek különleges a maga módján, de néha egy gyermek egyedi megjelenése kiemeli őt a többi közül. Ez igaz a Thylane nevű kislányra. Gyönyörű szürke szemei és sűrű göndör haja az egész világon meghódította a szíveket. Már egészen fiatalon sok modellügynökség felfigyelt rá, és szeretett volna vele dolgozni.

A legtöbb ember hosszú éveket tölt azzal, hogy megpróbáljon érvényesülni a kemény modellvilágban, de Thylane számára úgy tűnt, hogy a divatszakmának van rendeltetve. Már 10 éves korában a világ legszebb gyermekének nevezték. Csodálatos külseje olyan lehetőségeket adott neki, amelyek a legtöbb gyereknek nem adatnak meg, mint például a Vogue modellkedése és híres magazinok címlapján való szereplés.

De ez idő alatt néhányan kritizálták a családját. Úgy gondolták, hogy Thylane-nek inkább játszania kellene, és más gyerekekkel töltenie az idejét, nem pedig a modellkedés és a divat rohanó világában dolgoznia. A kritikák ellenére a szülei továbbra is támogatták a karrierjét. Ahogy egyre híresebb lett a modellkedésben, Thylane színészkedni is elkezdett, mert sok producer érdeklődött iránta.

Miután kipróbálta a színészkedést, Thylane visszatért a divathoz és a szépségiparhoz. Most, fiatal felnőttként nemrég látták nyaralni a barátjával Dél-Franciaországban, és a fotókon látszott, hogy mennyire szeretik egymást.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO