„Csúnya kiskacsából dögös csaj lett!” Hogy John Travolta és Kelly Preston lánya hogy néz ki ma, megérdemli a figyelmünket

Ella Bleu-t évekig az egyik legrondább celebgyerekként emlegették, de készüljetek fel, hogy beleszerettek, ha most meglátjátok! 😉❤️‍🔥It a 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ címen Travolta és néhai felesége, Preston köszöntötték az örökösnőt! 🤗😍 Mára már teljesen felnőtt és lopja a szíveket mindenfelé!💘 Az egykor csúnya tinédzser, mostanra teljesen felismerhetetlenül néz ki, akinek fotóit ebben a cikkben találod!👇.

J. Travolta pótolhatatlan szerepe és jelentős hozzájárulása a filmiparhoz nem is kérdőjelezhető meg. A „Szombat esti lázban” és a „Grease”-ben játszott szerepei katapultálták őt a globális elismerés és a hatalmas siker felé. Aki nem tudná, 1954-ben született New Jerseyben, New Yorkban, testvérei közül ő a legfiatalabb.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Fiatalon kezdett szenvedélyesen érdeklődni a színészet iránt, ami arra késztette, hogy elvégezze a középiskolát, és megszerezze a jövőbeli mesterségéhez szükséges készségeket. Az áttörést hozó szerepei mellett a „Two of a Kind”, „Broken Arrow”, „Get Shorty” és más filmekben való szereplése is figyelemre méltó.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Ami a magánéletét illeti, 1991-ben kötötte össze az életét K. Prestonnal, akivel a mozis legenda 3 gyermeket köszöntött. Mintegy 3 évtizedes házasság után azonban Kelly mellrák következtében elhunyt. Lányuk, Bleu úgy döntött, hogy a karrierjük nyomdokaiba lép, és már a színészetbe is belevágott, őszintén hálás a szüleinek az értékes tapasztalatokért.

Bár drágán az egyik legcsúnyább celebgyerekként emlegetik, fantasztikus átalakulásával bebizonyította az ellenkezőjét. Egy csinos, karcsú testalkatú lánnyá változott, aki miatt apukája folyamatosan büszke rá.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO