„Egy vőlegény két menyasszonyra!” A sziámi testvérek házasságáról szóló hírek a címlapokra kerültek

Emlékeztek a sziámi testvérekre, akik egy testtel születtek kettőnek? 🤔🧐 Abby és Brittany felnőttek és még a szerelemre is rátaláltak! 😍💘 Ki lopta el a nővérek szívét? 🤫 Megosztották az esküvői fotóikat, amiket ebben a cikkben ti is megnézhettek!👇

Alig van olyan, aki ne ismerné ezeket a sziámi testvéreket. Abby és Brittany története sosem szűnt meg érdeklődést kiváltani és heves viták középpontjába kerülni. Érdekes módon az abszolút különleges testvérek teljesen hétköznapi életet élnek: tanárként dolgoznak, autót vezetnek, és még párkapcsolatban is élnek.

Mindenki nagy meglepetésére nemrég összeházasodtak, akiknek esküvői pillanatképei még mindig felbukkannak a neten. A férfi, akit a nővérek férjnek választottak, nem bánta meg, és őszintén hálás a választásáért. Míg a netezők egy része őszintén örül, és boldog hosszú közös éveket kíván nekik, addig a többiek nem tudják felfogni, hogy két lány egy férfit választott.

„Annyi kérdés, de kevés a válasz!”, „A világ a feje tetejére állt”, „Mára elég volt az internetből!”, „A férfinak minél előbb pszichiáterhez kell mennie!”, „Irigykedjetek csendben!”. Megérdemlik a boldogságot!”.

„Hogyan reagáltak a szüleik? Érdekes…”, „Mi van, ha az egyikük válni akar?”. „Hadd ne lássam ezt!”, „Szegény fickó!”.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO