Egy látszólag hétköznapi „fadobozról” kiderül, hogy a legkényelmesebb és legluxusabb lakóhely, amit valaha láttál.

Első ránézésre egy „fadoboznak” tűnik, de amikor belépünk bele, minden megváltozik! 🤫😍 A család a 2️⃣1️⃣ négyzetméteres házukban fogadott minket, és most már az ember arról álmodik, hogy ott éljen! 🫠🤩 Egy ilyen váratlan fordulatra senki sem volt felkészülve! 😯 További részletekért – lásd a cikket! 👇

A mai svéd család egy kis túrát szervezett abszolút egyedi házukba, és internetsztárok lettek. Ők a tulajdonosai ennek a jellegzetes „fadoboznak”, amelyről abban a pillanatban kiderült, hogy csodálatos lakóhely, amint az emberek meglátták a belsejét. A ház nem több, mint 21 négyzetméter, ami eleinte nehezen hihető, hogy kényelmes lakóhely lehet, de ez a cikk mást mutat.

Mivel a terület meglehetősen kicsi, úgy döntöttek, hogy világos színeket használnak a dekorációban, hogy a tér vizuálisan nagyobb legyen. A padlóra sötét csempéket fektettek. A bejárattól jobbra egy fülkét alakítottak ki, ahol a tárolórendszer kapott helyet. Itt látható egy kis hűtőszekrény is.

Elmondható, hogy a konyha és a nappali foglalja el a tér nagy részét. a nappali rész közelebb került az ablakhoz. Jobbra egy nagy kanapé, szemben pedig egy tévéállvány és maga a tévékészülék található. A szobában egy nagy étkezőasztal is található.

A magas mennyezetnek köszönhetően lehetőség nyílt egy félemelet kialakítására, ahol egy hálószobát szerveztek. Ami a fürdőszobát illeti, a padlóra fekete négyzet alakú csempét fektettek, a falakra pedig fehér téglalap alakú csempét választottak. A kád helyett zuhanyzót építettek be, és így sok helyet spóroltak meg. Ez lehetővé tette, hogy itt egy mosógépet helyezzenek el.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO