Ez történt azzal a különleges kisfiúval, aki szív alakú anyajeggyel született.

Emlékszik a babára, aki egyedi szív alakú piros foltokkal született? ❤️😮 Elteltek az évek, és a kis cukorfalat már nem a régi! 😮 Eltűnt az egyedi anyajegy és hogy néz ki ma Chinar? 🤔🧐 Nézd meg a legújabb fotóit ebben a cikkben! 👇

Az egész világ megismerhette Chinar hihetetlen történetét, egy teljesen egyedi kisfiúét, aki egy különleges anyajeggyel született. A szülők először több mint biztosak voltak benne, hogy a piros folt néhány napon belül eltűnik, nem is sejtve, hogy még most, évek múltán is megmarad.

Hamarosan a fiú a figyelem középpontjába került, és abszolút egyediségével mindenki figyelmét magára vonta. Évek teltek el, és az egyetlen dolog, ami változatlan maradt, az az anyajegye. Chinar mára egy igazán kedves fiúvá nőtte ki magát, akit az emberek gyakran „leendő szupermodellnek” neveznek.

Bár az orvosok biztosították, hogy a születési anyajegy hamarosan eltűnik, azóta még nagyobb lett, és mindenhová „követi” a fiút. A kisfiú mindig reflektorfényben van, és még a járókelők figyelmét sem kerüli el.

Szavakkal nem lehet leírni a cukiságát! Egyetértesz?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO