Egy nő újra életre kelt egy régi lakást, és a valaha látott leglenyűgözőbb lakóhelyet varázsolja belőle

Figyelmen kívül hagytam mindenki tanácsát, és vettem egy olyan házat, amire korábban senki sem gondolt! 💪😲 Nem nézett ki a legjobban, de olyan helyet csináltam, amiről mindig is álmodtam! 🤩👏 Képzeljétek el a rokonaim arcát, amikor először léptek ide! 🤫 Ezt muszáj volt megnézni! 🤭😏 Nézd meg az előtte-utána fotókat ebben a cikkben! 👇

A lakás, amiről most beszélni fogunk, egy ötemeletes épületben található, ami még az 1980-as évekből származik. Korábban senki sem foglalkozott vele, egészen addig, amíg egy lány meg nem látta benne a lehetőséget, és most azt tervezi, hogy egyedül fog ott lakni. Mindenki tanácsát figyelmen kívül hagyva megvásárolta, és később sem bánta meg, mindenki meglepetésére.

Gyorsan felbérelt egy tervezőt, aki segít neki a belső tér kialakításában, és megkönnyíti a folyamatot. Tagadhatatlan, hogy munkája sokat segített a tulajdonosnak, amiért ő igazán hálás volt. A régi, mindössze 32 négyzetméteres, aprócska lakásból mára egy lenyűgöző és fényűző lakóhely lett.

Amikor az emberek látják az előtte-utána fotókat, nehéz elhinni, hogy a tulajdonos egy egyedülálló nő, aki időt, energiát és pénzt nem kímélve visszahozta az életbe, és az egyik leglenyűgözőbb lakóhelyet hozta létre, amit csak el lehet képzelni. A felújítási munkálatok megkezdése előtt a tervező az átalakítás mellett döntött.

A folyosón mérnöki táblákat fektettek a padlóra. A falakat szabályos fehér festékkel festették le. Itt található egy miniatűr öltöző, amelyet jól lezár egy textil válaszfal. A nő eredeti terve egy beépített gardróbszekrény kialakítása volt, de ez meglehetősen drágának bizonyult, így gyorsan meggondolta magát.

A konyha válaszfalai nem estek át változáson. A régi átjárót elzárták, és egy újat készítettek a szobából. A korábbi átjáró helyén egy fülkét alakítottak ki, ahol elhelyezték a hűtőszekrényt. A padlóburkolat szürke porceláncseréppel lett lerakva.

A bejáratnál egy nagy szekrény borította az egész falat a mindennapi ruhák számára. A hálószoba közepén egy franciaágy állt. A fűtőradiátorokat is kicserélték újakra. Itt látható egy érdekes munkahely az ablak bal oldalán.

A fürdőszobát jelentősen kibővítették egy folyosó hozzáadásával. A tervező itt fehér csempét választott kék fugával, valamint kék festéket a falakhoz és a padlóhoz. A bejárattól balra található egy szekrény a háztartási vegyszereknek és egy mosógépnek.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO