„Micsoda fenomenális átalakulás!” Ez a nyomorúságos kinézetű hely egy luxus modern házzá változott

Ez egy és ugyanaz a ház, el tudod hinni? 🫣🤯 Négy hónapba telt, hogy radikálisan átalakítsuk ezt a nyomorúságos lakást, és íme a végeredmény! 😍👏

A mai hősök megvásárolták ezt a nyomorúságos házat, és azt remélték, hogy a felismerhetetlenségig átalakítják, hogy kényelmes és fényűző lakóhellyé tegyék. A tulajdonosnak mesterre volt szüksége a tervezéshez, és kezdetben rájuk bízta az egész folyamatot.

A helyiségek elrendezésének megváltoztatása nélkül az előcsarnok egy keskeny és hosszú tér alakját vette fel. A padlót csempével burkolták, a falakat két színre osztották két díszléccel díszítve.

Ami a konyhát illeti, világos színű cölöpöket választottak, és a falakat szürke árnyalatokkal festették. Néhány elem zöld és fehér színben volt, ami különleges hangulatot teremtett a belső térben.

Ezzel szemben egy étkező is található, amely tökéletes hely az étkezéshez és a családi időtöltéshez.

És itt van a hálószoba – a pihenés fő helye. Kék árnyalatokban van kialakítva, és egyszerre tűnik hagyományosnak és modernnek.

Van egy puha ágy, párnák, éjjeliszekrények, valamint egy TV-készülék. Milyen kényelmesnek tűnik!

Ez a szoba a fiatal hősé. Az ablakkal szemben van egy kis munkaterület is. A stílusos gardróbszekrény sem maradt észrevétlen.

És egy gyerekszoba a kis hercegnőnek! Ez világosabb és finomabb árnyalatokban pompázik. Milyen gondosan lett itt minden megtervezve!

És persze egy erkély, ahol lehet teázni és élvezni a csodálatos kilátást.

A fürdőszoba és a WC is stílusosan van kialakítva. Nézze meg!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO