„Micsoda fantasztikus átalakítás!” Így néz ki a fiú, aki 10 éve nem fésülködött, az átalakulás után

A fiú évek óta nem fésülködött 1️⃣0️⃣ és most először jelenik meg egy borbélynál! 😲🤐 A haja igazi kihívás lett a fodrász számára, aki a felismerhetetlenségig átalakította! 🤩👏 Az előtte-utána fotók mindenkinek elcsavarják a fejét, amit ebben a cikkben megnézhetsz! 👇

A mai cikk egy angliai Walesből származó fiúról szól, aki félt a fodrászoktól, és az volt az álma, hogy olyan hosszúra növessze a haját, mint az általa csodált és utánozni kívánt szörfösöké. Sok idő telt el, és mostanra a haja egy rakoncátlan gubancra hasonlított, amit lehetetlen volt kezelni.

Végül nem volt más választása, minthogy elmenjen egy fodrászüzletbe, hogy új frizurát vágasson. Nem is gondolta, hogy az átalakítás után milyen gyökeresen meg fog változni. Fantasztikus átalakulása nagy meglepetést okozott mindenkinek. Már a szülei sem tudtak mit kezdeni a „hajával”, és még a fodrásznak sem volt más választása, mint megszabadulni tőle.

Ott a fiúnak szerencséje volt, hogy találkozott egy James Williams nevű tehetséges fodrásszal, akit szó szerint meglepett Owen kusza hajzuhataga, de elhatározta, hogy a saját kezébe veszi a helyzetet. Átalakulása radikális volt, és a végén már alig lehetett ráismerni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO