„Az igaz szerelem definíciója!” Egy ausztrál modell hihetetlen élettörténete különleges figyelmet érdemel

Aki még mindig nem hisz az igaz szerelemben, nézze meg ezt, és ne szóljon semmit! 😏👌 Egy teljesen átlagos ausztrál lány volt, de szeptember 2️⃣, 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ volt az a nap, amikor minden megváltozott! 😲🧐 Turia Pitt túlélt egy szörnyű tüzet, 6️⃣5️⃣ testének 6️⃣5️⃣%-a megégett! 😱😨 Mindenki biztos volt benne, hogy a barátja elhagyja őt, de ők családot alapítottak, sőt szülők lettek! 🤗😍A teljes történetért – lásd a cikket! 👇

Mai cikkünk Turia Pittről szól, egy átlagos ausztrál lányról, aki olyan életet élt, amiről milliók álmodnának. Ő volt a legszebb lány a társai között, beiratkozott a modellkarrierbe és párkapcsolatban élt egy szerető baráttal. A sorsnak azonban más tervei voltak.

2011. szeptember 2-án történt, hogy csodával határos módon életben maradt egy tűzeset után, amelynek következtében testének 65%-a szörnyű égési sérüléseket szenvedett. Ez egy 100 kilométeres terepfutóversenyen történt, amikor csapdába esett, és átfutott a lángokon. 200 műtéten kellett átesnie, és 3 évet töltött kórházban, speciális ápolás mellett.

Mindenki több mint biztos volt benne, hogy párja, Michael hamarosan elhagyja őt, és egy gyönyörű, normális arcú lányt talál. Azonban mindenki nagy meglepetésére nem csak mellette maradt, hanem családot is alapított vele, és később gyermekeik is születtek.

Turia rugalmasságát és elszántságát milliók dicsérték. Még a magazinok címlapjait is bejárta, és megérdemelten érdemelte ki az Év nője címet. Ma már gyönyörű és példamutató családot alkotnak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO