Medjai a „Múmiából” 24 évvel később! Oded Fehr változása reakciót váltott ki

Talán emlékeztek erre a színészre, mint Medjai a 1️⃣9️⃣9️⃣9️⃣ A múmia című filmből! 🎬 A főszerepet játszó izraeli filmsztár már nem a régi! 🤫😲 Az egykori szívtipró teljesen őszülő hajjal és vastag keretes szemüveggel jelenik meg, akinek új fotóit ebben a cikkben találod! 👇

Milliók nézték meg az 1999-es nagyszerű filmet, A múmiát, melyben az ismert és elismert színész, O. Fehr brillírozott a főszerepben. Ez az ikonikus szerep új szintre emelte a karrierjét, amihez kétség sem férhet. Az idő azonban repül, és a film megjelenése óta több mint két évtized telt el.

Bármilyen meglepőnek is tűnik, Fehr már 52 éves, és egyáltalán nem tűnik ugyanannak. Még a hűséges rajongók is szóhoz sem jutottak a jelenlegi kinézetétől, nehezen hihetőnek találva, hogy az egykori barna szívtipró most őszülő hajjal, ráncokkal és pont olyan, mint egy tipikus nagypapa.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oded Fehr (@fehr.oded)


Egyeseknek még az is eltartott egy darabig, mire felismerték itt A múmia sztárját. Senki sem tagadja, hogy gyökeresen megváltozott, de mindannyiunknak szem előtt kell tartanunk, hogy az öregedés kivétel nélkül mindenkit érint.

„Senki sem lesz fiatalabb”, „Már az ötvenes éveiben jár. Mit vártál helyette?”, „Az idő senkit sem kímél!”, „Dögösen néz ki még őszülő hajjal is”, „Kecsesen és méltósággal öregedett”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO