Kate Middleton elbűvölő ékszerkészlete: Egy pillantás a fényűző kollekciójába

„Egy egész vagyonba kerül” 😳🙊 Fedezd fel Kate Middleton káprázatos ékszereit 💎👑 Az ikonikus eljegyzési gyűrűtől kezdve az egymillió dolláros tiaráig, pillants be a királyi kincsesládába. Melyik darab lopja el a szíved? 💖 A teljes történet a cikkben!👇

Kate Middleton a pazar ékszerek nyilvános fitogtatására vonatkozó korlátozások ellenére időnként megengedheti magának, hogy megmutassa a gyönyörű és egyedi darabjait. Az egyszerű kisvárosi lányból, Kate-ből királyi szenzációvá válását Vilmos herceg 2010-es lánykérése jelentette, egy évtizedes románc után. Bár vannak szabályok a pazar ékszerek viselésére, Kate talál pillanatokat, hogy feldíszítse ezeket a különleges darabokat.


Gyűjteményének koronaékszere az eljegyzési gyűrűje, melynek értéke elképesztő, 550 ezer dollár. Ez a darab nem csak anyagilag értékes, hanem királyi történelemben és érzelmekben is gazdag.


Emellett Kate-nek van egy 1 millió dollárt érő diadémja is, amelyet tizenkilenc gyöngy és gyémánt ívek és tüskék díszítenek, eleganciát és királyiságot sugározva.


A kincsként őrzött holmijai között van egy királyi gyémántkarkötő is, amelyet csak néhány alkalommal, magas rangú diplomáciai megbízatások alkalmával mutatott meg a nyilvánosságnak.


Gyűjteményének talán legelérhetőbb darabja egy 160 000 dolláros Cartier-nyaklánc, egy különböző aranytípusokból készült, egymásba kapcsolódó gyűrűkkel kialakított remekmű, amelyet lenyűgöző fülbevalók egészítenek ki.


Melyik csodálatos darab ragadja meg leginkább a figyelmét?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO