A nőnek elege volt a régi lakásából, és felrobbantotta a hálózatot a fantasztikus átalakulásával.

Amikor először mutattam meg a lakást, ahol éltem, mindenki nevetésben tört ki! 🤭😆 De mindannyian megbánták abban a pillanatban, amikor megmutattam a fantasztikus felújítás után! 😏👌 A végeredmény mindenki várakozását felülmúlta, amit ebben a cikkben ti is láthattok! 👇

Mivel ennek a lakásnak a kezdeti állapota sok kívánnivalót hagyott maga után, a tulajdonosa nem vesztegette az időt, elég bátorságot és elszántságot talált magában, és felfogadott egy tervezőt, akinek a profi munkájára nyilvánvalóan szükség volt. Lássuk, hogy vajon a legjobbat hozta-e ki magából!

Ez a lakás nem túl nagy. Tulajdonosa egy fiatal nő, aki már kimerült, és nem bírta tovább elviselni, hogy ilyen nyomorúságos helyen éljen. Szégyellte, hogy vendégeket hívott, és nem érezte magát teljesen komfortosan.

A felújítás a tér átalakításával kezdődött. Az összes válaszfalat lebontották, és helyette újakat hoztak létre. A bejáratot az elválasztástól egy üvegblokkokból készült válaszfal választotta el, amely sokkal több természetes fényt engedett be a helyiségbe.

Ami a padlót illeti, az laminált és halszálkás parkettára hasonlít. Itt látható két szekrény a bejárat mindkét oldalán. Ezután megjelenünk a hálószobában, amelyben egy tágas ágy található. A falakat gazdag zöld színűre festették, és tökéletesen illeszkednek a belső térhez.

Közvetlenül mellette található egy pihenőzóna. Itt egy kényelmes, bézs színű kanapét és rengeteg növényt láthatunk, amelyek még különlegesebbé teszik a hangulatot, frissességet és lendületet adva hozzá. A konyha bejárata az átalakítás után a szobába költözött.

Egy ajtóval ellátott üveg válaszfalat kellett felállítaniuk, hogy minden törvényes legyen, mivel itt gáz van. A falak itt is zöldek. Ide egy sarokszettet szereltek be. Ez egy további munkahelyként is szolgál a főzéshez. Ami a fürdőszobát illeti, az is nagy változásokon ment keresztül.

A szűkössége ellenére funkcionális, és minden szükségessel és kényelemmel büszkélkedhet. Zöld és fehér csempéket választottak. A hagyományos fürdőkádat tágas, üvegfalú zuhanyzóra cserélték.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO