Senki sem gondolt arra, hogy megvegye ezt a nyomorúságos lakást, amíg egy pár meg nem látta benne a potenciált…

A férjemmel már nagyon untuk a nyomorúságos konyhánkat, ezért úgy döntöttünk, hogy nem vesztegetjük az időt! 💪😏 Még a rokonaink sem hitték el, hogy jobbá tudjuk tenni, de a végeredmény mindenkit felkapta a fejét! 🤯🤐 Mindent magunk csináltunk és mindenki várakozását felülmúltuk! 🤩👏 Az előtte-utána fotókért – lásd a cikket! 👇

Amikor a férjemmel megvettünk egy nyomorúságos lakást, aminek a kezdeti állapota hagyott kívánnivalót maga után, még a rokonaink is szkeptikusak voltak és hitetlenkedtek. Senki sem tudta elképzelni, hogyan fogjuk megfelelő lakhatássá varázsolni, de minden várakozásukat felülmúltuk.

Elhatároztuk, hogy nem vesztegetjük az időt, és a konyhával kezdtük. Természetesen nagy kockázat volt egy ilyen nyomorúságos lakáshoz jutni, de láttunk benne potenciált, és elhatároztuk, hogy megmutatjuk a világnak, hogy lehet radikális felújítást végezni munkások és tervezők segítsége nélkül is.

Akár hiszik, akár nem, mindent magunk csináltunk. A pénzhiány vezetett minket egy ilyen merész döntés meghozatalához, amit később sem bántunk meg. Amikor megosztottuk az előtte-utána fotókat, senki sem hitt a szemének. Mi a helyzet önökkel? Sikerült lenyűgöznünk titeket?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO