A házastársak fillérekért megvették egy nyugdíjas lakását, és a leglenyűgözőbb lakást alakították ki belőle

A feleségemmel megvettünk egy „csúnya” lakást egy nyugdíjastól, és a felismerhetetlenségig átalakítottuk a 6️⃣ hónap alatt! 😮😍 Senki sem gondolta korábban, hogy megveszi, de mi vállaltuk a kockázatot és mindenki felkapta a fejét a végeredménnyel, amit ebben a cikkben láthattok! 👇

Mivel a mai házaspár kis jövedelemmel és kevés pénzzel rendelkezett, választásuk egy régi, korábban egy nyugdíjas tulajdonában lévő lakásra esett. Mondani sem kell, hogy az egykori kinézete hagyott kívánnivalót maga után. Ez azonban nem akadályozta meg őket, és hamarosan a házaspár belevágott.

Felbéreltek egy lakberendezőt, de a folyamat meglepő módon nem tartott sokáig. Az eredmények nemcsak elég gyorsan jöttek, hanem kívánatosak is voltak, így a tulajdonosok teljesen elégedettek voltak. Kezdjük a folyosóval, itt a fehér és a szürke színek dominálnak.

Sok hely van a tárolásra is, és minden sarkot átgondoltan alakítottak ki. Ami a konyhát illeti, világos színű, érdekes kialakítású csempéket választottak. Akit érdekel, az üvegasztalt és a székeket az IKEA-tól szerezték be.

A nappaliban a padlóburkolat szintén parketta, a falakat pedig semleges szürke árnyalatúra festették. A falhoz egy kék színű kanapé is tartozik, amely ággyá alakítható. Itt található egy „lebegő” szekrény és polc is. A hálószobában egy tágas, Queen méretű ágy található, hozzá illő éjjeliszekrényekkel.

A falakat tengerészkékre festették, és a falon egy megfelelő festmény is lóg. Ami a gyerekek szobáját illeti, Az ágy a jobb oldalon van, és van egy kis terület, ahol a gyerekek tanulhatnak. Az ablakok sok természetes fényt engednek be a szobába.

A frissen felújított fürdőszoba is megérdemli a külön figyelmünket. Abszolút minden modern és minimalista módon van kialakítva.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO