Senki sem hitte, hogy ez a tinilány képes helyreállítani a szobáját, de megmutatta a végeredményt, és mindenkit szó nélkül hagyott.

Egy tinilány eltávolította a szobája tapétáit, azt állítva, hogy úgy változtatja meg, ahogy neki tetszik! 🤭🫣 Nem hallgatott másokra, és hamar megmutatta a végeredményt, amit ebben a cikkben láthatsz! 🧐👇

A mai történet a 14 éves Julie-ról szól Nagy-Britanniából, aki egyértelműen rájött, hogy a szobája sürgős felújításra szorul. Hamar nekilátott és eltávolította az összes tapétát. Julie úgy döntött, hogy a saját stílusának megfelelően alakítja ki a designt.

A munkához Julie fogott néhány doboz festéket, egy spatulát és maszkolószalagot, és ez minden. Két napig „varázsolta” a kitisztított falat, mindent kamerával rögzített, és folyamatosan megosztotta követőivel a haladást.

A lány tervei szerint különböző méretű és színű geometriai formák jelentek meg a falon. Ahhoz, hogy széleik rendezettnek és egyenletesnek tűnjenek, maszkolószalagot használt.

Julie az eredeti tervéről készült fotót a DIY On a Budget Official csoportba posztolta, ahol mindenki elismerően nyilatkozott róla. A lány édesanyja igazán meglepődött és örült a szoba átalakításának végeredményének.

A feliratkozók közül néhányan dicsérték Julie-t, néhányan nem is bánják, hogy egy fiatal tervezőt bíztak meg azzal, hogy tervezzen az otthonukba, és voltak, akik irigykedtek a lányra, akinek szülei ilyen nyugodtan reagáltak a történtekre.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO