Csak 80 éves korában ez a nagymama végül úgy döntött, hogy felújítja régi lakását, az eredmény kiváló.

„Miért van szüksége ilyen luxusra 80 évesen?” 😳 15 évvel később ez a nagymama végül beleegyezett a felújításba 😱😍 Biztosan tátva marad a szád, miután meglátod a cikkben az eredményről készült fotókat! 👇👇👇

Amikor ennek a nagymamának felajánlották, hogy felújítják a lakását, mindig azt mondta, hogy már nincs sok ideje hátra. Alighogy betöltötte az 50. életévét, elvesztette a férjét.
A nagymama talán nem él már sokáig, de egyelőre élvezi az életét․ Sétálni jár a barátaival és vásárolni.
Már 15 éve próbáljuk mindannyian rábeszélni, hogy újítson fel, de ő mindig azt mondja, hogy azt szeretné, ha a ház ugyanolyan maradna, mint amilyen a férje idejében volt. De végül beleegyezett, hogy a ház felújításra kerüljön.

Először a konyhát újítottuk fel, hogy világos és kényelmes legyen, majd a fürdőszobát tettük rendbe. Ezután azt javasolták, hogy a nagymama egyúttal egyezzen bele, hogy a mennyezetek szépek legyenek, és legalább friss linóleumot dobjanak be. Új bútorokat vettünk, és kicseréltük a tapétát, amit egykor a nagyapjával együtt akasztott. Ezután a falakat vakolták és alapozták.


Egy ilyen hatalmas munka után az összes szemetet el kellett távolítanunk a lakásból. Ellenőriztük a vezetékeket, és átraktuk a kapcsolókat egy kényelmes helyre.


Készítettünk gittet, először a fő, majd a befejező gittet, és felhordtuk az alapot. A radiátorokat is kicseréltük․ Végül minden a terv szerint ment.


Miután a falak megszáradtak, lecsiszoltuk őket, majd lefestettük a mennyezetet, és mennyezeti lábazattal díszítettük.


Vlies alapon vinil tapétát választottunk. A modern eredmény érdekében az egyik fal mintás lett, a többi pedig egyszínű.


És most jön a mókás rész! A nagymama úgy döntött, hogy a régi szekrényeket a nagyapja emlékére a házban hagyja, de jó, hogy beleegyezett egy új kanapéba! Most már persze a nagymama is jobban fogja érezni magát.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO