A házaspár egy 1912-es víztornyot alakít át a leglenyűgözőbb családi házzá, amit valaha is el tudsz képzelni

Első ránézésre egy átlagos víztorony, de ha közelebbről megnézed, egy igazi álomház jelenik meg előtted! 🗼➡️🏠 A férjemmel egy régi víztornyot alakítottunk át luxus lakóhellyé! 🤩👏 Senki sem hitt bennünk, amíg meg nem osztottuk a végeredményt! 😮🤌 Az előtte-utána fotókért – lásd a cikket! 👇


Bármennyire is meglepőnek tűnik, a víztornyok házzá, étteremmé, szállodává, sőt, még laboratóriumokká való átalakulása egyáltalán nem ritka jelenség. Különösen gyakori és elterjedt Svédországban, ahol az emberek fantáziája és kreativitása nem ismer határokat.


A teljesen egyedi ház, amelyről most beszélni fogunk, egy 1912-ben épített víztoronyból készült. Az 1980-as évektől kezdve az emberek lakóhelyként használták, ami csodálatos kilátást és fantasztikus látványt nyújtott. Ha érdekel, 28 méter magas és a negyedik emeleten található.


Az épület egy tágas kerttel is büszkélkedhet, ahol a lakók gyümölcsöt és zöldséget termeszthetnek. Csodálatos élmény innen élvezni a napfelkeltét és a naplementét. A világos hideg színek uralják az egész belső teret. A falakon lévő fekete-fehér festmények még különlegesebbé teszik a hangulatot.


Területe 49 négyzetméter. A nappali simán átmegy a konyhába, ahol egy étkezőasztal áll az ablakok előtt, amelyek még több fényt engednek a szobába. A gyertyák és a dekoráció egyéb egyedi elemei még több bájt kölcsönöznek a lakásnak.


Világos, semleges színeket választottak a hálószobába, amelyben egy nagy ágy és egy fekete-fehér festmény is található. Itt láthatunk virágvázákat és éjjeli lámpákat. A fürdőszoba is külön figyelmet érdemel.


Szeretne itt lakni?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO