„Egy vőlegény két menyasszonyra!” A sziámi ikrek házasságának nagy híre felrobbantotta az internetet

Törés! 🔥 Összeházasodtak a sziámi testvérek! 👸👸👸➕🤵‍♂️ Emlékeztek még a testvérekre, akikről az egész világ beszélt? 🧐 😮Az egy testvérpár, akik egy testben laknak, esküvői felvételeikkel bejárták a netet! 🤯 Megannyi kérdés, de kevés válasz…! 😏 Nézd meg a cikket, hogy többet megtudj! 👇

Aligha van köztetek olyan, aki ne ismerné Abby és Brittany Henselt. Az Amerikából származó, abszolút különleges ikrek 1990-ben születtek, és egy testük van, de külön szívvel, gyomorral, aggyal, valamint gerincvelővel rendelkeznek.

Mindketten egy-egy kart és lábat irányítanak. Senki sem gondolta volna, hogy túlélik és elviselik a kihívásokat és nehézségeket. De a testvérek megtanultak járni, autót vezetni, biciklizni és minden napi tevékenységet elvégezni. Mindketten felsőfokú végzettséget szereztek, és ma már tanárként dolgoznak.

A markáns ikrek elismerik, hogy a helyi emberek tisztelettel és nagylelkűséggel bánnak velük. Teljes életet élnek, és hobbijuknak hódolnak. Bármilyen meglepőnek is tűnik, nem csak egy testük és életük, hanem egy férjük is.

Szó szerint beütötték a hálót az esküvői felvételeikkel. Az ikrek hihetetlen története a rugalmasság és az erős akaraterő bizonyítéka.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO