A raklapoktól a paradicsomig: Újrahasznosított fából: Női kézműves álom-pavilon

Egy Tanya Woolston nevű nő nyolc régi raklapot alakított át egy lenyűgöző pavilonná, tökéletes helyet teremtve a pihenéshez a birtokán 🤩🤗 Egyszerű, mégis lenyűgöző barkácsprojektje sokakat inspirált, dicséretet és csodálatot váltott ki a közösségi médiában 👍 Nézd meg az eredményt ebben a cikkben 👇.

Tanya olyan alapvető szerszámokat használva, mint egy szögbelövő és egy fogó, szétszedte a raklapokat az alkotóelemeikre, majd lecsiszolta őket, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és a törmeléket. Az egyik raklapot érintetlenül hagyta, hogy a pavilon alapjául szolgáljon, amelyet a földre helyezett, és más elemekkel összekötve egy egyszerű, téglalap alakú szerkezetet alkotott.

Tanya lyukakat fúrt a szerkezetbe a lámpás vezetékek számára, és kijelölte a gerendákon azokat a területeket, ahová a lámpák lógni fognak. Ezután szürkére festette az alapot és a keretet, egységes és stílusos megjelenést teremtve.

Miután a festék megszáradt, felerősítette a lámpákat, és egy régi matracot helyezett a pavilon belsejébe, amelyet házilag készített vízálló huzattal fedett be. A hozzá illő párnahuzatok meghitt hangulatot kölcsönöztek. Az esztétikum feldobása érdekében Tanya szövetekkel drapírozta a pavilont, ami sikkes, magazinos megjelenést kölcsönzött neki.

Az eredmény egy gyönyörű és hívogató pavilon, amely úgy néz ki, mintha egy fényes magazinban lenne a helye, mégis büszkén áll egy szerény dácsaparcellán.

Gondolná, hogy ezt a lenyűgöző alkotást egy hétköznapi nő készítette újrahasznosított anyagokból? Nézd meg az alábbi képeket, és inspirálódj a saját háztáji paradicsomod megteremtéséhez!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO