Miután több mint egy évtizeden át viselt rasztafrizurát, a srác levágatta a haját, és a végeredménnyel megrohamozta az internetet.

A srác megmutatta a haját, miután 12 évig rasztát viselt, és az egész világnak elállt a szava! 🤐😱 Még a közönséges olló is használhatatlannak tűnt a hajvágáshoz! 😮😬 Nézd meg az új képét ebben a cikkben! 👇👇👇

Ez a fajta frizura gyakran vált ki vegyes reakciókat. Vannak, akik manapság népszerű dolognak és az önkifejezés abszolút egyedi formájának tartják, míg a többiek nem látnak benne mást, mint összegubancolódott hajszálakat.

Akár hiszed, akár nem, az egész folyamat több napig tart. Mégis, akiknek már volt ilyen frizurájuk, valószínűleg azt mondják, hogy a végeredmény megéri. Néhányan azonban túl messzire mennek, és szó szerint megszállottnak tűnnek.

Mai hősünk 12 éve visel rasztafrizurát, bármennyire is meghökkentőnek tűnik. A haja már a derekáig nőtt. Egy nap rájött, hogy legfőbb ideje megszabadulni a már amúgy is nyomorultul kinéző rasztafürtöktől.

De a haja annyira összegubancolódott, hogy úgy tűnt, egy közönséges ollóval képtelen levágni. Miután levágatta a haját, a fickó alig hitt a szemének, amikor meglátta a tükörképét a tükörben. A netezők azt állítják, hogy egy csinos fiatalember lett belőle.

Oszd meg bátran a benyomásaidat a mai amerikai srác elképesztő átalakulásáról alább!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO