„Teljesen elfogadhatatlan a korához képest”: Stone színésznő nemrég készült, leleplező bodysuitban készült fotói heves viták tárgyát képezték

A 63 éves Stone-t kritizálták, miután egy feltárulkozó bodysuitban mutatta meg testét

Jelenleg a kiváló, karizmatikus és összességében elismert színésznő, Sh. Stone külsejéről heves viták keringenek a közösségi médiában.

Akár hiszik, akár nem, az ikonikus és nagyra becsült filmsztár már a 60-as éveiben jár, mégis továbbra is büszkén mutatja meg hibátlan és észbontó testét meglehetősen merész és feltáró ruhákban. Sokan nem igazán hisznek a szemüknek, amikor megtudják a valódi korát.

Főleg a nyaralós fotói alatt valószínűleg rengeteg kedves bókot találsz vonzerejére és kortalan szépségére. Sokan állítják, hogy sokkal jobban néz ki, mint a vele egykorú színésztársai és kollégái.

Míg mint minden hírességnek a Földön, neki is vannak gyűlölködői és rosszindulatú hívei, akik folyamatosan azt mondják, hogy Stone-nak jobb lenne, ha nem posztolna ilyen jellegű fotókat, és hogy az ő korához képest teljesen elfogadhatatlan az ilyen feltáró öltözék viselése.

Te is hasonlóan vélekedsz?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO